Η Κοινωνική Αλληλεγγύη Αγίας Βαρβάρας είναι μια δομή που δημιουργήθηκε πρόσφατα από πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου μας. Ο βασικός λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την ενέργεια έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και κατ’ επέκταση -και μάλλον πολύ περισσότερο- την πόλη μας.

Η αλληλεγγύη και η αντίδραση σήμερα δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι ο μόνος δρόμος να λειτουργήσουμε ενεργά ως πολίτες και να δώσουμε την δική μας απάντηση σε ότι μας έχει φέρει σ’αυτό το σημείο.

Η δομή μας στόχο έχει να προσφέρει την απαραίτητη συμπαράσταση στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από τα οικονομικά μέτρα αλλά και μέσα από τη διεκδίκησή μας να πετύχουμε την βελτίωση της καθημερινής μας ζωής που λόγο των συνεχών ανατροπών που προωθούνται από οικονομικά κυβερνητικά επιτελεία έχει γίνει αβίωτη.

Θα θέλαμε την συνεργασία όλων όσοι πιστεύουν ότι με την κινητοποίηση και την συντονισμένη δράση μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας. Θα απευθυνθούμε σε εθελοντές αλλά και σε μαζικούς φορείς της πόλης μας γιατί μόνο με την ενότητα θα μπορέσουμε να φέρουμε αποτέλεσμα.