Κατάθεση ψηφίσματος

Την Τετάρτη 19/06/2013 καταθέσαμε ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας σχετικά με την φημολογία περί κλεισίματος του  Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Προς το  Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αγίας Βαρβάρας

~

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ενημερώθηκε από τον ηλεκτρονικό  Τύπο ότι προωθείται  από την Κυβέρνηση το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ». Με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία όλων των μελών της δομής μας και εφόσον το θέμα έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσαμε και καταθέτουμε σήμερα Ψήφισμα στο οποίο εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς που υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα όλων μας.

~

Στο Δήμο μας η πρόσβαση των κατοίκων στις υπηρεσίες υγείας καθημερινά γίνεται και πιο δύσκολη. Ήδη έχει ξεκινήσει μία παράλληλη φημολογία για κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος  ΙΚΑ . Ταυτόχρονα, παρατηρούμε εδώ και καιρό την προσπάθεια υποβάθμισης της αναγκαιότητας ύπαρξης του Νοσοκομείου που συνοδεύεται και από συνεχή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Οι ανάγκες όμως όλων των δημοτών όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και των όμορων Δήμων,  καθιστούν επιτακτική όχι απλά τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου αλλά και την άμεση  αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

~

Δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε απέναντι σε τέτοιους σχεδιασμούς και δηλώνουμε εκ των προτέρων συμπαραστάτες σε κινητοποιήσεις που θα προγραμματιστούν για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος.

~

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Blog